Lietuva – Baltijos šalių čempionė!

Baltijos šalių čempionės vardas susigrąžintas!

BaltijaBirželio 28-30 d. Naujasodyje (Molėtų raj.) vyko Baltijos šalių čempionatas. Šios varžybos buvo ypač sėkmingos Lietuvos komandai, nes ji pasiekė pagrindinį tikslą: susigrąžinti Baltijos šalių čempionės vardą. LSKF prezidentas A. Špokas džiaugiasi, kad Lietuvos komanda, po ilgos pertraukos, sugebėjo pasipriešinti ne trumpą laiką karaliavusiai Latvijos komandai ir atimti čempionės titulą.

Vyrų grupėje, I-ąsias vietas iškovojo Andrius Kubilius, Vitalijus Raugas ir Stepanas Andrejevas. II-ąsias vietas laimėjo Lukas Skikas, Modestas Talačka ir Gedas Dauskurdas. III-ąsias vietas iškovojo Julius Optas ir Saulius Skikas.

Jaunių grupėje, I-ąsias vietas laimėjo Gražvydas Žilinskas, Justas Optas ir Remigijus Šedys ir II-ąją vietą iškovojo Viačeslavas Šinkūnas.

Merginų jaunių grupėje, I-ąsias vietas iškovojo Jolita Vitkauskaitė ir Erneta Bumbulytė.

Moterų grupėje, II-ąsias vietas užėmė Irena Siniauskaitė ir Akvilė Ubeikaitė, o III-ąją vietą užėmė Židrūnė Nakčiūnaitė.

Estafetės rungtyje, I-ąją vietą, surinkę 285 tšk., užėmė Estijos komanda, II-ąją vietą, surinkę 276 tšk., užėmė Latvijos komanda ir III-ąją vietą, surinkę 269 tšk., užėmė Lietuvos komanda.

Komandinėje iskaitoje, I-ąją vietą, surinkę 39 tšk., užėmė ir čempionaits tapo Lietuvos komanda. II-ąją vieta, surinkę 33 tšk., užėmė Latvijos komanda, ir III-ąją vietą, surinkę 26 tšk. užėmė Estijos komanda.

Baltijos čempionato protokolas

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.