PUSINIO ROVIMO VARŽYBŲ REZULTATAI

Įvykdėme jau trečias varžybas nuotoliniu būdu. Šį kartą dalyviai savo jėgas galėjo išmėginti pusinio rovimo rungtyje. Dalyviai varžėsi pradedančiųjų, mėgėjų, profesionalų, elito ir veteranų grupėse. Šių varžybų išskirtinumas yra tas, kad varžybose laimėtojas buvo nustatomas pagal iškeltų kilogramų skaičių (svarsčio svoris buvo dauginamas iš svarsčio iškeltų kartų). Varžybose taip pat dalyvavo ir sportininkai iš Latvijos.
Pradedančiųjų grupėje geriausias buvo Egidijus Bendoraitis, o tarp mėgėjų daugiausia, net 5232 kg., iškėlė Andrius Bartkevičius. Profesionalų grupėje geriausias buvo Albinas Tamošiūnas. Elito grupėje stipriausias buvo veteranas Bronius Stankevičius, kuris 50 kg svarstį išrovė net 60 k. Veteranų grupėje daugiausiai kilogramų, net 6076,2, iškėlė Tomas Miežlaiškis. Norime pasidžiaugti, kad veteranas Aleksandrs Tuncs iš Latvijos, kuriam net 76 m., nepabūgo šio pusinio rovimo iššūkio ir savo grupėje iškovojo aukso medalį.
Tarp merginų pradedančiųjų grupėje stipriausia buvo Kotryna Drabavičiutė, o tarp mėgėjų – Akvilė Šonaitė. Tarp profesionalių moterų geriausią rezultatą parodė Sintija Makuha iš Latvijos, kuri iškėlė net 3232 kg. Tarp veteranių stipriausia buvo Adrija Genienė.
Sveikiname nugalėtojus bei prizininkus ir tikimės visus pamatyti Lietuvos svarsčių kilnojimo federacijos dvikovės čempionate, kurie vyks spalio 3 d. Molėtų r.
Varžybų rezultatus rasite čia.