XXII LSKF čempionato rezultatai

Naujasodyje vykęs XXII LSKF dvikovės čempionatas parodė, kad nepaisant pasaulyje siaučiančios pandemijos, geriausius rezultatus parodė ir čempionato nugalėtoja tapo Žemaitijos komanda. Antrą vietą užėmė Pakruojo, o trečią – Kristalo komandos.
Jaunučių grupėje stipriausias buvo Erikas Kocys (Žemaitija), o jauniuose geriausią rezultatą parodė Ignas Repečka (Pakruojis). Jaunime daugiausia dvikovės taškų surinko Gytis Ūselis (Kristalas), o suaugusiųjų grupėje – Dangiras Lukošius (VU). Veteranų (40–49 m.) grupėje nepralenkiamas buvo Tomas Miežlaiškis (Suvalkijos ąžuolas, Marijampolė), o veteranų (50–59 m. ir 60–69 m.) grupėse stipriausi buvo pakruojiečiai Valdas Vaicekauskas ir Valdas Jankauskas. Vyriausių veteranų (70 m. ir vyresni) grupėje geriausią rezultatą parodė Ričardas Kupčinskas (Lentvaris) bei įrodė, kad amžius – tai ne riba užsiiminėti mėgstama veikla bei iškovoti stipriausio veterano vardą.
Varžybose aukštus sportinius rezultatus parodė ir dailiosios lyties atstovės. Mergaičių grupėje stipriausia buvo Andrėja Tominytė (Pakruojis), o merginų ir moterų – Danutė Šalkauskaitė (Panevėžio r. / VU) kuri savo jėgas išmėgino per dvi amžiaus grupes ir neturėjo sau lygių.
Sveikiname dalyvius su aukštais sportiniais rezultatais ir linkime nepasiduoti pandemijai bei toliau palaikyti aukštą sportinį meistriškumą.
Čempionato rezultatus galite rasti čia.